aanbod

 

workshop: “Werken aan het vertrouwenskapitaal van jouw organisatie”:

Je kunt deelnemen aan 1-daagse workshops. Je analyseert het vertrouwen dat jouw organisatie geniet met de speciaal daarvoor ontwikkelde Vertrouwensscan. Deze is afgeleid uit de Vertrouwensbreuk. Na de diagnose staat het Herstelprogramma met methodieken en instrumenten centraal. Je gaat weg met een begin van een plan van aanpak om het vertrouwen in je organisatie te herstellen of het Vertrouwenskapitaal te vergroten.

De workshops met open inschrijving vinden doorgaans plaats in Utrecht. Je krijgt behalve de workshop ook praktisch toepasbaar materiaal én 1 uur coaching achteraf. Je leert van elkaar en wisselt ervaringen uit.

De workshops kunnen ook incompany gegeven worden. Dan stemmen we het programma exact af op jouw vraag en situatie, eventueel vooraf gegaan door een basisanalyse van je organisatie met de Vertrouwensscan.

Nadere informatie over actuele data en programma kan bij Ad de Regt

analyse/doorlichting

Het is je nog onduidelijk waar de schoen precies wringt maar er is wél wat aan de hand! Maar als je niet weet waar je het probleem zoeken moet….. Met onze scan en methodieken verwerf je inzicht in de situatie, in de exacte knelpunten en ontvang je ook een aanzet tot herstel van het vertrouwen.

advies

Je hebt steun nodig van extern, het vraagstuk is bijzonder complex, er zijn onafhankelijke en deskundige onderzoekers nodig. Nodig ons dan uit voor een gesprek. In dat gesprek doorgronden we de situatie en doen u een voorstel voor een gezamenlijke aanpak.

Mogelijke variaties zijn bijvoorbeeld:

  • Je werkt zelf aan het herstel en wij ondersteunen je (en je team) op de achtergrond
  • We trekken samen met je op, van meet af aan
  • Je geeft ons specifieke (deel)opdrachten en die voeren wij voor je uit

inspiratie

Je hebt eerst behoefte aan meer inzicht in het fenomeen ‘vertrouwen’. Of aan intern draagvlak of een versnelling van het proces. Dan nodig je ons uit. In een halve dag bieden wij inspiratie met de benodigde inzichten, tools en energie om zelf een en ander op te pakken of weer verder te gaan. Dit doen wij voor zowel stuurgroepen die werken aan het herstellen van vertrouwen als voor management/directie en dergelijke. Of denk aan werkgroepen organisatie- of cultuurverandering, corporate communicatie en dergelijke. Vertrouwen raakt intern een breed scala aan verantwoordelijkheden!

coaching

Je zoekt ondersteuning bij je opgave op het gebied van het herstellen van vertrouwen
Vraag om een gesprek en samen ontwikkelen wij een aanpak die geheel bij je behoefte past.